kolorowaMama
Fanka BB :)
Elu tak jak pisze aniay najlepiej do położnej bo z GP tutaj sama wiesz jak bywa [emoji57]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziwna ta poloznaWlasnie moja polozna powiedziala ze do 18 tyg ciazy z jakimikolwiek dolegliwosciami mam sie najpierw zglaszac do gp lub A&E...
. Lepiej polujcie na ciuszki Mothercare, Next, Gap lub Carters- dłużej posłużą i łatwiej będzie je ewentualnie sprzedać.
Kiki ty to brzycha wogóle nie dostaniesz bo masz takie mięśnie brzucha że maluch sie przez nie nie przedostanieMalina uważaj z tymi remontamiNa pewno nie powinnaś wdychać żadnych oparów…
Dziś oglądałam jakieś stare chyba Kuchenne Rewolucje i tam praktycznie serwowali same śledzie i tak mnie naszło, że aż wsiadłam w auto i pognałam do Żabki po opakowanie śledziJuż wszamałam
Co do brzucha, to mimo że to moja druga ciąża to też jakoś na razie mnie mega nie wybiło. Jak stoję i jestem w ubraniu takim luźniejszym to w ogóle jeszcze nic się nie odznacza. Przypuszczam, że pewnego pięknego dnia się obudzę z wielkim bebzonem po prostu![]()