Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dzisiaj to masakra ;p alemoże odreagować musiałam wizytę ;p zajechaliśmy do lidla to jakbym nie jadła 5 dni ;p po drodze podjadłam ten taki suchy chlebek czosnkowy , potem Maxi King - uuuuwielbiam , a w domu kiełbaski cienkie z bułeczką i byłam po obiedzie ;pDziewczyny tez macie taki apetyt czy tylko ja sie pcham na masę ? [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dzisiaj to masakra ;p alemoże odreagować musiałam wizytę ;p zajechaliśmy do lidla to jakbym nie jadła 5 dni ;p po drodze podjadłam ten taki suchy chlebek czosnkowy , potem Maxi King - uuuuwielbiam , a w domu kiełbaski cienkie z bułeczką i byłam po obiedzie ;p
ooo truskawki z mlekiem też były ;D ty chuda (wnioskuje po zdjęciu ;p i chyba wcześniej pisałaś o tym) Tobie nie zaszkodzi, ja w pierwszej ciąży jak bańka chodziłam prawie 30 kg przytyłam i zostało mi 10 kg,więc teraz wolałabym uniknąć takiego wyniku ;p Moja siostra całe życie 'okrąglejsza',w ciąży też pewnie z 30 kg, a z rok po ciąży ważyła z 50 kg i tak do dzisiaj - prawie 7 lat , nie ma diety ani nic- tak samo jej zeszło, cyckiem karmiła tylko kilka miesięcy - historia dająca nadziejęJa dzisiaj nie odchodzę od garnuszka z ogórkowa i kanapki z pomidorem i sałata, blendowane truskawki z mlekiem, owsianka z bananem non stop cos i ssie mnie jakbym ze 3 dni nie jadła [emoji85] moje dziecko bedzie wiecznie głodne po tatusiu ? [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ooo truskawki z mlekiem też były ;D ty chuda (wnioskuje po zdjęciu ;p i chyba wcześniej pisałaś o tym) Tobie nie zaszkodzi, ja w pierwszej ciąży jak bańka chodziłam prawie 30 kg przytyłam i zostało mi 10 kg,więc teraz wolałabym uniknąć takiego wyniku ;p Moja siostra całe życie 'okrąglejsza',w ciąży też pewnie z 30 kg, a z rok po ciąży ważyła z 50 kg i tak do dzisiaj - prawie 7 lat , nie ma diety ani nic- tak samo jej zeszło, cyckiem karmiła tylko kilka miesięcy - historia dająca nadziejęD
mam dokładnie to samo....ale z reguły jestem śpiochem i śpię twardoMimo,,że w dzień mogłabym spać i spać... to nocki mam do bani,śpię niespokojnie, mam płytki sen, budzę się... Ehhh... A jak u Was wygląda noc?
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

jest takie coś i to dokładnie teraz weszło od nowego roku....to oznacza, że każda matka nawet bezrobotna uzyskuje 1000zł macierzyńskiegoZ tego co wiem kiedyś było tak ze jak się jest na umowie tzw smieciowej i zachdzisz w ciaze to z urzędu pracy możesz się starać o zasiłek 1000 zł msc
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Super! i teraz można oficjalnie pogratulowaćDziewczyny ja już po !! dzięki za kciuki ! Ale jestem szczęśliwajest żywa ciąża
nie ma jeszcze serduszka,ale jest widać tętno
ciąża idealnie odpowiada miesiączce , teraz za 3 tygodnie wizyta i wtedy jak będzie ok to założy kartę ciąży i wyśle na badania
Trzymam kciuki za pozostałe wizyty!

cały czas mam wrażenie, że coś złego usłyszę ...ale to chyba trauma po poprzednich przejściach...nawet leżąc w poprzedniej ciąży na patologii ciąży naoglądałam się takich przypadków, że do dzisiaj wszystkie doskonale pamiętam...i przez to kłębią mi się w głowie głupie myśli