Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To zostaw ich z wnukiem a sama wyskocz na jakiś relaksikDo mnie jutro wpadaja tesciowie. Chcialabym aby juz bylo po tej wizycie. Mialam nadzieje, ze m przyjedzie, ale po Monachiumich zatrzymali wszystkich![]()
O nie to cofam to, nie zostawiaj ich z wnukiemTu nawet nie mam gdzie sie zrelaksowac. Poza tymmoja tesciowa jest tak nieodpowiedzialna osoba,ze nie zostawie jej dziecka.
Jak maly mial pol roku i lezal czy siedzial z nia na kanapie,poszlam wziaz prysznic i zadzwonila jej komorka. Poleciala do kuchni po telefon i zostawila dziecko samo,mlody spadl i uderzyl sie w glowe.
Drugi raz jak mial 2 lata poszedl z nia do sklepu. Zagadala sie z sasiadka, a on wyszedl na parking. Przyprowadzily go dziewczynki z osiedla, ktore nas znaly i wiedzialy gdzie mieszkamy. Ona nawet nie zauwazyla,ze go nie ma.
Zreszta maly z nia nie zostanie sam.
Ona po prostu taka jest skoncentrowana na sobie i dziecinna. Wazne jest to co ona chce,np jak przyszla sasiadka zobaczyc malego to kazala mi go budzic zeby pokazac jej jakie ma ladne oczka. Egoizm po prostu i to skrajny.
wczoraj z mężem i córkami mielismy narade rodzinna na temat imienia dla dziecka i wymieniliśmy Krystiana na Nikodema a dla dziewczynki ustaliliśmy Aniele. Musze przywyknąć do tych imion bo mi się inne bardziej podobały. A wy co sądzicie o tych imionach?