Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O Jezu Shaer to leż odpoczywaj. Jak masz meza w domu to sie dzieckiem zajmie. To ze stresu czy jak? Biedulko trzymaj sie. Moze do innego szpitala spróbuj albo poprostu bierz ten magnez i leż i nie stresuj się duzo bo to też napisa brzuch i wogole. TulamFinalnie wyladowalam w szpitalu ze skurczami silnymi, dostalam rozkurczajace, badanie ,(nawet usg nie zrobili) i odeslali do domu. Mam lezec, a jakbym np krwawila to przyjechac. Jestem zagrozona poronieniem, ale nic z tym nie zrobia bo nie ukonczylam 20 tyg. I tego nie rozumiem, bo w poprzedniej ciazy z ryzykiem poronienia na oddzial przyjeli mnie jakos w okolicy 12 tyg, zrobili badania, dali zlecenie, recepty i po kilku dniach odeslali do domu. Ok ja rozumiem, ze nie sa pewnych rzeczy w stanie zatrzymac, magicznie cofnac,ale jakos takie mam wrazenie, ze mnie splawiono
A tu mam cisnienie79/62 i jedyne zalecenie magnez,ewentualnie no spa i lezec oszczedzac sie.
rany a co to za szpital? chociaż w sumie u nas też przyjmują na oddział z krwawieniem ale jak przestaje się krwawic wypisują do domu. chyba mi ktoś kiedyś tłumaczył że tak robią bo i tak nic innego nie mogą zrobić to po prostu trzeba leżeć i już więc uznają że leżeć można w domu. a mąż nie może wziąć opieki na Ciebie i zostać w domu?Finalnie wyladowalam w szpitalu ze skurczami silnymi, dostalam rozkurczajace, badanie ,(nawet usg nie zrobili) i odeslali do domu. Mam lezec, a jakbym np krwawila to przyjechac. Jestem zagrozona poronieniem, ale nic z tym nie zrobia bo nie ukonczylam 20 tyg. I tego nie rozumiem, bo w poprzedniej ciazy z ryzykiem poronienia na oddzial przyjeli mnie jakos w okolicy 12 tyg, zrobili badania, dali zlecenie, recepty i po kilku dniach odeslali do domu. Ok ja rozumiem, ze nie sa pewnych rzeczy w stanie zatrzymac, magicznie cofnac,ale jakos takie mam wrazenie, ze mnie splawiono
A tu mam cisnienie79/62 i jedyne zalecenie magnez,ewentualnie no spa i lezec oszczedzac sie.
ja jutro zaczynam 17 tc i brzuszek też jest chociaż na razie wygląda jak brzuch po ciąży jak idę ze swoim roczniakiem to raczej wszyscy myślą że mi taki został po synkuMarlena u mnie też już 17 tc [emoji32]ale ten czas leci.
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
To gdzie bylas w szpitalu?jesli to skurcze zagrażające to powinni cie zbadać.To nie przyjęli coe na oddział?Finalnie wyladowalam w szpitalu ze skurczami silnymi, dostalam rozkurczajace, badanie ,(nawet usg nie zrobili) i odeslali do domu. Mam lezec, a jakbym np krwawila to przyjechac. Jestem zagrozona poronieniem, ale nic z tym nie zrobia bo nie ukonczylam 20 tyg. I tego nie rozumiem, bo w poprzedniej ciazy z ryzykiem poronienia na oddzial przyjeli mnie jakos w okolicy 12 tyg, zrobili badania, dali zlecenie, recepty i po kilku dniach odeslali do domu. Ok ja rozumiem, ze nie sa pewnych rzeczy w stanie zatrzymac, magicznie cofnac,ale jakos takie mam wrazenie, ze mnie splawiono
Marlena u mnie też już 17 tc [emoji32]ale ten czas leci.
Strasznie szybko ten czas leciZa nie długo się obejżymy a będzie już grudzień i bum styczeń
![]()
Finalnie wyladowalam w szpitalu ze skurczami silnymi, dostalam rozkurczajace, badanie ,(nawet usg nie zrobili) i odeslali do domu. Mam lezec, a jakbym np krwawila to przyjechac. Jestem zagrozona poronieniem, ale nic z tym nie zrobia bo nie ukonczylam 20 tyg. I tego nie rozumiem, bo w poprzedniej ciazy z ryzykiem poronienia na oddzial przyjeli mnie jakos w okolicy 12 tyg, zrobili badania, dali zlecenie, recepty i po kilku dniach odeslali do domu. Ok ja rozumiem, ze nie sa pewnych rzeczy w stanie zatrzymac, magicznie cofnac,ale jakos takie mam wrazenie, ze mnie splawiono