katem86
Fanka BB :)
Gratuluje [emoji6]a tak w ogóle to chciałam się pochwalić, dostałam dzisiaj wyniki NIFTY - uspokoiłam sięi wiem, że kiełkuje we mnie mały Synuś
![]()
Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratuluje [emoji6]a tak w ogóle to chciałam się pochwalić, dostałam dzisiaj wyniki NIFTY - uspokoiłam sięi wiem, że kiełkuje we mnie mały Synuś
![]()
a tak w ogóle to chciałam się pochwalić, dostałam dzisiaj wyniki NIFTY - uspokoiłam sięi wiem, że kiełkuje we mnie mały Synuś
![]()
Duzo dziewczyn napewno powie ze sa dwie firmy w ktore warto zainwestowac. Medela i avent. A jak nie hcesz inwestowac w nowy to poszukaj na allegro uzywanego za pol ceny. Ja mialam przechodni po rodzinie medeli i byl meega super i wogole....Ja czuję takie delikatne dotknięcia jakby, smyranie. W pierwszej czułam ok. 14 tygodnia,wcześnie. Teraz jestem w 16 i czuje delikatniej ruchy.
Co do piłki to została mi, korzystałam z niej namiętnie, ale nic mi z tego nie przyszło... I tak cc
Tyle,że synka w brzuchu pobujalam ;-)
Miała któraś z Was laktator z Canpolu? Nie wiem,czy wydawać tyle na medele, bo jak się okaże, że z karmieniem dlugodystansowym będę mieć problem jak w pierwszej ciąży... Chodzi mi o elektryczny laktator, ręczny mam,ale ręka może dopaść...
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Bonito.pl maja tam duzo taniej ksiazki.Na chomikuj nie znalazłam książek które polecacie. Bylam w bibliotece a tam same poradniki chyba sprzed 20 latPozostaje udac mi się do księgarni. Chyba ze na fb jeszcze sprobuje.
Moj bunt dwulatka trwa do dzis...Katem, może rzeczywiście tak przejawiła się depresja poporodowa u Ciebie. Ja miałam tylko tzw baby blues. I to na punkcie przebytej cesarki.
Ja poprosiłam m o zakup szczęśliwego dziecka. Moja lektura na wakacje ;-) Mój półtoraroczniak ma swoje anse i muszę trochę zgłębić temat. Zanim bunt dwulatka nabierze rozpędu. Bo z pewnością się zaczął.