kolorowaMama
Fanka BB :)
Witam styczniowki [emoji12]
Monika3 coraz wiecej nas z UK [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Monika3 coraz wiecej nas z UK [emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja na Twoim miejscu bym poszła jeśli masz taką możliwość. Ta chemia, opary i stanie na nogach cały dzień na pewno nie są najzdrowsze. A Ty odpoczniesz i będziesz i zdrowsza i szczęśliwszaHej dziewczyny.mam problem. Zastanawiam się czy nie iść na l4. Pracuje jako fryzjerka i wdycham te wszystkie szkodliwe opary ale nie wiem w jakim okresie są one najbardziej szkodliwe, czy na początku? :-/ według moich obliczeń jestem w 6t5d licząc od dnia ostatniej @. Co sądzicie?
![]()

ja na Twoim miejscu bym poszła jeśli masz taką możliwość. Ta chemia, opary i stanie na nogach cały dzień na pewno nie są najzdrowsze. A Ty odpoczniesz i będziesz i zdrowsza i szczęśliwsza![]()
Koniec ciężkiej pracy na dzis [emoji16][emoji123] i newsy od mojego bossa sa takie ze dał mi do podpisana raz jeszcze wywiad w którym zaznaczył, wszystkie potencjalne zagrożenia na nie i stwierdził ze moja praca nie jest stojąca bo die ruszam czasami [emoji23] [emoji122] a nie tylko stoję w jednym miejscu [emoji51] oczywiscie dokumentu nie podpisałam dopóki nie skreślił i nie zaznaczył tak jak jest naprawdę i usłyszałam, ciąża to nie chroba [emoji123]
@Paraplu mnie sie dzis juz skończyły argumenty i stwierdziłam, ze z idiota nie wygram nie ma sensu dyskusja to co napisałam to jedno z jego miliona stwierdzeń [emoji23]