Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak musisz je zblanszowac. Ja w tamtym roku zblanszowałam i mroziłam i były pyszne.Zrobiłam za duże zdjęcia, muszę nad nimi popracować.
Dziewczyny, czy któraś wie jak mrozić kurki, żeby nie zrobiły się gorzkie?
Jest jakakolwiek szansa na becikowe jak sie ma przecietna sytuacje i dziecko pierwsze tak jak u mnie 5 lat i urodzone w pl? Co trzeba xrobic? Plizz podpowiedzcie bo ja puki co cieniutko te zakupy widze....No ja tez sie juz nie łapie ale jak przejdę na macierzyński juz ten groszowy to bede aplikować.
A od becikowego podobno mozna sie odwołać i nie ma problemu z przyznaniem ale jak w praktyce nie wiem bo Majke rodziłam w pl
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tutaj masz becikowe opisaneJest jakakolwiek szansa na becikowe jak sie ma przecietna sytuacje i dziecko pierwsze tak jak u mnie 5 lat i urodzone w pl? Co trzeba xrobic? Plizz podpowiedzcie bo ja puki co cieniutko te zakupy widze....
Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom
Z tego co rozumiem to tylko na pierwsze dziecko do 3 mca życia więc raczej nie ma szans.Ja pobieram benefity wiec w tym sie orientuje. Chodzi mi konkretnie o becikowe bo nasza sytuacja jest kiepska, po synku juz nic nie mam i 500f by sie przydalo bardzo. A tu na pierwsze dziecko tylko przyznaja.... tylko ze na pierwsze wzielam becikowe w pl. Kiedys myslalam ze i tu mi sie nalezy ale nie chyba...
Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie to był czeski film.Ale te błędne dane z ich strony?? Ze oni popełnili błąd tez musisz oddawać??? Ale stres
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom