Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Większość, razem z moim mężem. Polowaliśmy na stare tanie meble, a póżniej odnawialiśmy. Szafa i biurko mają namalowane mapy. Sporo dodatków kupiłam w lumpie na Allegro i na eBayu no i uszyłam sama. Statki w większości odziedziczyłam, po wujku, który je sklejał ale znudziły mu się.
Wow Malina świetny pokój,spodziewałam się rysunkowych piracikow i jednej poduszki z kotwica a to wygląda jak z planu piratów z Karaibów. Super te meble przerobione.Synek pewnie zachwycony
Synek szczęśliwy, uwielbia Jacka Sparrowa. U Poli w pokoju też zostawiliśmy dużo serducha. Czekam aż potwierdzi się płeć i zabieram się do robienia pokoju dla najmłodszej pociechy.
@malina4444 na mnie też ten pokój zrobił piorunujące wrażenie! Gratuluję Wam pomysłu, i zapału aby realizować dziecięce marzenia. Tacy Rodzice to skarb!!!