Marcje
Fanka BB :)
Malina, wow! Piękny pokój i szacunek za wytrwałość i dopracowanie szczegółów
[emoji122][emoji122]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kosiniakowe to tzw becikowe 1000zl miesiecznie płatne przez 12mcydla bezrobotnych studentow i innych, ktorzy nie maja stalej umowy. Jesli zarabiaja jakies grosze albo pobieraja z UP jalomuzne to z tego 1000zl odejmuje im sie to co zarabiaja i wtedy kosiniakowe jest roznica. To jest dla wszystkich matek, ktore nie maja szans na normalny macierzynski. Jest jeszcze zwykle becikowe w kwocie 1000zl, wyplacane raz, ale dochod nie moze przekroczyć 1922zl na osobę.O rany, ale naprodukowane!
@aniay fajnie, że ogarniasz sprawę, mam nadzieję, ze pomożesz nam przejść te pierwsze kilka kroków do forum zamkniętego, bo nawet nie wiem w co mam kliknąć.
@olivka85 a co to jest Kosiniakowe?
@shear fajnie, że w końcu zmienisz środowisko, trochę się wyrwiesz, mam nadzieję, że naładujesz akumulatory. Maskotka szydełkowa śliczna, powinnaś sprzedawać rzeczy na dawandzie czy w pakamerze.
@KIKI83 zazdroszczę fryzjera, też bym chciała, mam ochotę na zmianę, tylko chwilowojeszcze brak koncepcji
@MiMeMi sprubuję w kolejnym poście przesłać zdjęcia pirackiego pokoju Jasia. Miałam plan również na pokój marynarski- gościnny, już nawet zdobyłam kilka gadżetów ( m. innymi półkę w kształcie łódki, narzute, poszyłam fajne poduchy), plan jednak spalił na panewce bo pokoik chyba będzie należał do dzidziucha![]()