Anula0000
Fanka BB :)
Ufff, dobrze, ze to tylko hormony, bo mnie wystraszylas... Trzymaj sie cieplutko, bedzie dobrze...A nic się nie stało, hormony chyba bo w momencie dola załapałam i smutek...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ufff, dobrze, ze to tylko hormony, bo mnie wystraszylas... Trzymaj sie cieplutko, bedzie dobrze...A nic się nie stało, hormony chyba bo w momencie dola załapałam i smutek...
@katem86 to masz super. Mojemu wystarcza tylko informacja czy ze mna i z dzieckiem wszystko ok i to byloby na tyle... Wkurza mnie to...Moj maz lubi ksiazki czytac. Kupilam taki poradnik o ciazy to chyba czyta wiecej niz ja. Poza tym lubi rozmawiac o naszym maluszku, interesuje go jak sie rozwija itp....
Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom
Nasze wspolne pierwsze. Moi chlopcy maja juz 13 lat i maja z nim swietny kontakt... Ale to zupelnie co innego niz taka fasolka w brzuszku... Jest czuly, opiekunczy, ale wielu rzeczy nie rozumie... Na usg, jak zobaczyl i uslyszal serduszko to szalal z radosci, ale tylko chwile... On jest jakis taki zasadniczy i strasznie powazny ostatnio...A to wasze pierwsze dziecko? Moze to dlategoze musi dorosnac do mysli ze bedzie ojcem? Moze zwyczajnie nie wie o co pytac? Moze porozmawiajcie tak szczerze ze chcialabys zeby bardziej sie interesowal przebiegiem ciazy? U mnie o kazde nasze dziecko byla straszna walka wiec jak juz sie udalo to i z synkiem i teraz maz jest bardzo zaangazowany.
Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom