Hejo....
A ja pierwsza ciaze przenosilam 15dni, oczywiscie mialam wywolywany rodzilam 12h... gdyby nie te bole to milo bym wspominala, alr ogolnie nie moge nic,zlgo powiedziec na opieke po porodzie....
Kolorowa to naprawde wspolczuje takiego porodu i pozniej dochodzenie,do siebie przez blad lekarzy...
A ja pierwsza ciaze przenosilam 15dni, oczywiscie mialam wywolywany rodzilam 12h... gdyby nie te bole to milo bym wspominala, alr ogolnie nie moge nic,zlgo powiedziec na opieke po porodzie....
Kolorowa to naprawde wspolczuje takiego porodu i pozniej dochodzenie,do siebie przez blad lekarzy...
Ja odebrałam wyniki bety i rośnie mocno więc jest nadzieja, że cosik z tego będzie

i stwierdziłam, że oszaleje i nie będę już więcej myśleć i czytać!!!! Czekam cierpliwie!!! Przecież nic tym nie zmienię, tylko niepotrzebnie się nastresuję!!!! Ale postanowiłam zapisać się do innego lekarza, bo tamten jakoś do mnie nie dotarł. Przede wszystkim ma jakiś stary sprzęt usggdzie od razu zaznaczyła, że może wykonywać usg tylko do 12 tygodnia ciąży. termin wizyty mam teraz na 31 maja.
a rocznik to 1984. miałam napisać wcześniej ale zapomniałam