Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam ale u nas upał padam nie mam siły.Fajne te rogale xaraz sobie zamówię,jutro na urodzinki idziemy do męża chrzesniaczki Lenki już 3 latka ma ale ten czas zasuwa.My dziś zrobiliśmy zapasy miału na zime tyle kasy z konta uciekło ,mam nadzieje ze zima będzie lekka żeby mi starczyło.
Kiedyś któraś pisała o przepisie na ogórki ja mam fajny przepis po KANADYJSKU jak by ktoś chciał to napiszę.
U nas jak juz nic nie skutkowalo. Podzielilam kartke na 3 tygodnie na oko i za kazde siku do nocnika byl stempelek a za kupke dwa jak skonczyl sie kalendarz miala byc nagroda za stempelki - wybral lego. Ja sie przestalam denerwowac a on sie zaczal bardziej starac i udalo sie.[
No to też przerabialiśmy ;( on narobi, powie i nic z tego nie robi sobie ...
Wiem, że nie wolno karać i krzyczeć, ale jak mi 5 raz z rzędu robi siku czy obkaka pół mieszkania kiedy go setkę razy pytałam czy chce siku/kupę to za którymś razem to poniosło mnie kilka razy i mówiłam, że będzie taki chodził cały dzień, że go nie umyję, na takiej zasadzie, wiem, że źle ale u nas trwa to odkąd skończył 2 lata, więc już 5 mcy ... czasem brak mi cierpliwości