Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moze byc zwykla sol nie musi byc emska. Tez dziala odkazajaco
Ja mam wiecznie zatkany nos.Mimo że nie mam kataru. Jakas paskudna alergia, ale na testach nic nie wyszlo...Przed ciazą brałam buderhin ale ginekolog mi nie pozwolila i kazala kupywac wapno musujące. Pomaga, nie tak bardzo jak buderhin ale da się z tym żyć.jest problem, od pewnie już i dwóch tygodni mam zatkana jedną dziurkę od nosa.. Ciągle tą samą, nigdy tak nie mialam. Nie leci mi, jak dnucham to gęste białe fluki. Słaby smak mam przez to, no i dokuczliwe to.. Ratujcie mnie!
tak wiem że jestes jakimś niewiarygodnym przypadkiem posiadajacym żoładek w miednicy@HappyBabyMama moja położna twierdzi, ze w okolicach bioder mam żołądek [emoji23] a ja wiem, ze to dzidzia od kilku dni fika systematycznie rano i wieczorem dzis jeszcze po obiedzie były kopniaki
Mnie tez cos rozkłada, ta opryszczka to raz a dwa pieką mnie oczy od wczoraj i mam zatkany nos :/
To jak w pl chce sie znieczulenie zzo to trzeba wcześniej miec zgodę od anestezjologa i dostanie sie jak bedzie takowy jak będziemy rodzic? [emoji849][emoji15][emoji15][emoji15]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
gratuluje udanej wizyty i córeczki@askl25 w takim razie niech monitoruje czy Ci ta szyjka się nie skraca.
@ankamaz mi się przytykały zatoki z jednej strony i płukałam wodą morską w sprayu.
A i wspomnialyscie o wit c w dużych ilościach. Ktoś tu wcześniej pisał ze duże ilości nie są wskazane.
My dzisiaj z m podglądaliśmy córcię. Wszystko dobrze. Szyjka długa, blizna ok, dziecko wielkościowo adekwatne do wieku ciąży. Niestety więcej wymiarów nie widziałam bo akurat w tym gabinecie nie ma dużego ekranu tv przy usg. Ale narządy żeńskie już widać ;-) Łożysko na przedniej ścianie. Podobno za tydzień mogę poczuć ruchy, choć łożysko wytłumia. No i jak do tej pory tak słabo się czuję to może być tak już do końca ciąży. Magii 2 trym (czyli energii itd) u mnie brak....