Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chciałabym chlopca I obstawiam chlopca z kilku powodow min dlatego ze w ciaze zaszlam na sam koniec owulacji I ciaza jest zupełnie inna niz z oliwia, ale jak bedzie dziewczynka to tez bedzie super, córka sie ucieszy I te wszystkie codne rozowe rzeczy.Bede trzymac kciukiA co obstawiasz ? I chcesz miec chlopca czy dziewczynke ?
Dzisiaj do mnie zadzwoniła koleżanka i oznajmiła mi ze będę ciocia, a po 10 minutach już u mnie była
Taka podekscytowana ze aż drzala
Z naszych wyliczeń wyszło ze zaszła dzień po tym jak jej powiedziałam o mojej ciazy... Mówiła ze jak jej powiedziałam to w domu się poplakala, bo jej się przykro zrobiło...A tu ciach zachciało jej się i na drugi dzień sobie zrobiła
bardzo się ciesze bo ma 8 letnia corke która marzy o rodzenstwie. .. I nawet teraz mówi ze niech jej obieca ze naprawdę dzidzia jest i ze niech czasami nie zmienia zdania i żeby była już dzidzia do końca. Jest w 5 tyg
Przepraszam Was ze rzadko pisze... Ale czytam za to codziennie
Piszecie często o swoich pociechach, a ja mogę sobie tylko poczytać, bo wypowiadać się nie mogę ( jak na razie)
I faktycznie nieraz ciężko Was nadrobić
buziolki i słodkich snów 
No to chyba toCzyli krwinki białe? Bo nie mam w opisie w moczu leukocytow
BabyWow to super. To za kolezanke tez bedziemy trzymać kciukiPrzyniosłas jej szczęście.
Kolorowa Mamam idź do lekarz niech Ci cos przepisze, a może osłabiona jestes i dlatego ci wychodza, albo bobas coś z Ciebie wyssał![]()