Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Anula0000 ja dzis wyslalm mężowi przesłanie ! Spróbuj i Ty [emoji23][emoji23]
![]()
@kolorowaMama haha nadrabiam, po wczorajszej nieobecnosci, ale to przeslanie mnie calkowicie rozwalilo... Juz kopiuje i natychmiast wysylam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wlasnie, dziewczyny ostatnio czytalam, ze przy lozysku na przedniej scianie podobno nie ma sie raczej tych koszmarnych boloe z krzyza przy porodzie... Wiecie cos na ten temat?@Marcje ja skorzystałam w pierwszej ciąży i bardzo polecam. Miałam koszmarne bóle z krzyża które wymęczyły mnie przez cała noc, rodzic zaczęłam dopiero przed południem wiec byłam juz ledwo żywa a dzieki temu znieczuleniu miałam chwile wytchnienia żeby zebrać siły i urodzić. Tylko że taka dawkę mi zaaplikowała- poprosiłam o jeszcze bo długo nie działalo- że jak jak sie akcja porodowa zaczęła to nie czułam nic-nawet skurczy partych i lekarz trzymał mi rekę na brzuchu i mówił kiedy przeć- ale szybko poszło. Potem kilka miesięcy po porodzie miałam straszne bóle kręgosłupa- niby po znieczuleniu ale wystarczyła seria masaży i przeszło.
@marlena:) super, gratuluję, myślałaś nad imionami?
@kathana dobrze, że u Helenki wszystko ok.
Ja na usg idę w piątek, trochę obawiam się, ze moja córeczka stanie się synkiem. Już zdążyłam się przyzwyczaić do myśli o dziewczynce, nawet mówię do brzucha po imieniu.
@kamisia1101 hehe, ja ogladam Michala codziennie, bo to moj M. Takze gdybys chciala to zapraszamCześć dziewczyny.
Moje młode jeszcze śpi w moim łóżku. Ho wstał w nocy ze ma brzydkie sny i nie miałam serca go odsyłać [emoji3]
Anula ładne imię mi osobiście się podoba. Za wyniki trzymam kciuki będzie dobrze. ..
KolorowaMama współczuję opryszczki ha nigdy nie miałam. Ale widzę że Hitler nie pierwszy raz się przewija przez nasze forum nutka super ze dzień udany.
Ja na 11 idę do lekarza ciekawe czy pooglądam Michała na usg bo tylko z tą nadzieja tam idę
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom