reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Dzien dobry!

Ja tez śpię w każdej możliwej pozycji póki co. Na brzuchu staram sie mniej, ale to moja ulubiona pozycja co spania [emoji5] my wczoraj przyjechaliśmy do rodziców i upiekłam ciasto kruche z musem śliwkowym[emoji171] wyszło przepyszne.

Miłej niedzieli kochane[emoji295]️ wypoczywajcie duzo:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zdrowia dla chorowitek dziewczyny co z Wami? Nie dajcie się wirusom. Shear ja też jeszcze w koszulce i gaciach ale dla odmiany zjadłam śniadanie brzoskwinie i tiramisu zapilam kawa. Wczoraj dzień intensywny na maxa dziś chillout. Po obiadku pojedziemy na jarmark dominikanski do Gdańska. Mój mąż wczoraj uwedzil nam szynkę boczki i kielbaske więc będzie wyzerka. Pycha. I jak tu nie tyc? Już 6 kg na plusie . Co do spania śpię jak mi wygodnie. ..na plecach na bokach wierce się cała nockę.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam mąż w pracy a ja siedzę i się nudzę obiadek ugotowany na dworze chłodno ,po południu jade na mszę dożynkową i dożynki .A ja wstałam z takim bólem nogi kolana ze masakra chyba jesień idzie brrry

Cześć dziewczyny :) ja w domu całe dnie urzęduje w nie swoich ciuchach - zazwyczaj są to koszulki męża ale dostałam kilka od mojego taty bo brzuch ma jak ciężarówka :) a tak wygodniej bo jak nasmaruje się olejkiem to nie niszczę swoich koszulek :) z resztą i tak ja je muszę prać :)
chyba jest jakaś pełnia albo coś bo widzę że większość z nas nie może spać w nocy - ja też się budzę koło 4 i wiercę w każdą możliwą stronę i wkurzam że mąż mi pod nosem chrapie a ja się ułożyć znowu nie mogę :(
a podpowiedzcie mi jaki macie kształt tego rogala bo przymierzam się do kupna a jak ostatnio zobaczyłam ten wybór to się przeraziłam - siostra mówiła mi żeby nie kupować mocno zawiniętego cokolwiek to znaczy :D moje zmysły plastyczne nie są zbyt dobre byłabym wdzięczna o linka ze zdjęciem :)

Ja to od początku ciąży wstaję w nocy po kilka razy na siku, pod koniec ciąży to chyba zacznę spać w kibelku :p
Ja przytyłam 2kg czyli nadal jestem na minusie ale spodnie są już przyciasne. Jakiś czas temu spadały mi z tyłka więc się zdziwiłam :p
Ja zaszłam w ciążę w cyklu który spisałam na straty więc zdziwiłam się gdy okres się mi spóźniał. Ale test zrobiłam dopiero po ponad tygodniu, strasznie bałam się rozczarowania.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry