• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
ja dzis zdalam sobie sprawe, ze od dwoch dni nie mam mdlosci, ani nie wymiotuje, szok

i tez chcialabym poczuc ruchy, uspokoiloby mnie to, choc widze, ze Mamy bedace w podobnym czasie jak ja, tez jeszcze ruchow nie czuja,

a co do ciuchow, to ja juz nosze spodnie ciazowe do pracy, jest mi duzo wygodniej, nic nie uciska, a dzis sie polozylam i tak mi sie majtki rolowaly pod brzuchem, ze sie wkurzylam i zalozylam majtk ciazowe,

maj M tez na wyjezdzie wraca we wtorek ( nie ma go dponad tydzien), ale zawsze sie martwie, rok temu mial powazny wypadek w pracy, cudem przezyl i chodzi, i za kazdym razem sie martwie, zeby wrocil bezpiecznie z wyjazdu, choc sie klocimy itd., nie wyobrazam sobie zycia bez niego

Dziewczyny, odpisuje od Was z kompa, przewaznie z telefonu, ale rzucilo mi sie cos takiego w oczy, oceny i mam jakas negatywna, nawet nie wiem za co???ktorej tu podpadlam??? heeee??? przyznac sie

Idealka
Czekamy na kontrakt. Moze sie zdarzyc, ze bedzie np. dopiero w pazdzierniku. Tak czy inaczej wypelnie papiery na mieszkanie wojskowe, a najwyzej do tego czasu przebiedujemy na jakims wynajetym.
Jak sie urodzi dzidzius to bedziemy sie ubiegac o 4 pokoje. Teraz mamy w zasadzie tylko jeden mieszkalny,a drugi mi sluzy jako taki pierdolnik (trzymam tam w pudlach wszystkie ciuchy, zabawki, graty). Poza tym ani tego mieszkania nie lubie, ani miasta a sasiedztwo fatalne. Chcialabym juz osiasc gdzies wzglednie na stale i najlepiej aby bylo daleko od tesciow.

Moj maluch dzikuje tak, ze czasem mnie budzi. Ale lozysko mam na tylnej scianie jak poprzednio i nie mam blizn czy zrostow wiec mi latwiej wyczuc. Gdyby nie te ruchy i wiekszy brzuch to bym nie nie czula ze w ciazy jestem.

Bardzo chce te cieple dni. Chcialam jechac nad morze na moje i synka urodziny.

Dziewczyny, odpisuje od Was z kompa, przewaznie z telefonu, ale rzucilo mi sie cos takiego w oczy, oceny i mam jakas negatywna, nawet nie wiem za co???ktorej tu podpadlam??? heeee??? przyznac sie
@maryqska hehe, pewnie ta negatywna to niechcacy...ja czasem jak chce zrobic lapke w gore to mi sie wcisnie w dol, ale od razu cofam wtedy taka ocene i poprawiam sie... Tak to juz jest jak sie pisze z telefonu...

reklama
Maryqska
Jak wejdziesz w swoj profil, to mozesz sprawdzic kto Ci dac negatywa. Moze ktos przypadkiem i nie zauwazyl. Mi sie czasem palec omsknie i zamiast w gore kciuka klikam w dol, ale cofam.
Albo jakis internetowy troll.
W sumie ja i tak tych ocen, medali itd nie ogarniam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry