Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja jak byłam w 5 tyg to nie było jeszcze, od 6 chyba można zobaczyćDziewczyny czy któraś z Was juz widziała serduszko na usg?ja mam wizytę we wtorek i strasznie sie stresuje czy będzie serduszko i czy będzie wszystko ok
Hej dziewczyny
Mam pytanie, bo tak czytam o waszych dolegliwościach i jak patrze na siebie to... coś zaczynam się martwić bo okej nie ma miesiączki i testy pokazały ciaze ale poza tym ze bolały mnie piersi parę dni i są nabrzmiale to nic mi innego nie jest... żadnych mdłości, nic takiego. Nie wiem, może to za wcześnie ? ( koniec 5 tygodnia) a może test się pomylił ? A może pierwsza ciąża jest 'lagodna' ?
Co o tym myślicie. .. ?
Hej dziewczyny
Mam pytanie, bo tak czytam o waszych dolegliwościach i jak patrze na siebie to... coś zaczynam się martwić bo okej nie ma miesiączki i testy pokazały ciaze ale poza tym ze bolały mnie piersi parę dni i są nabrzmiale to nic mi innego nie jest... żadnych mdłości, nic takiego. Nie wiem, może to za wcześnie ? ( koniec 5 tygodnia) a może test się pomylił ? A może pierwsza ciąża jest 'lagodna' ?
Co o tym myślicie. .. ?
Dziewczyny czy któraś z Was juz widziała serduszko na usg?ja mam wizytę we wtorek i strasznie sie stresuje czy będzie serduszko i czy będzie wszystko ok