Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Shariotka no to super ze ta dobrze wplywa na niego to przedszkole
Kochana a przypuszczasz skad ma autyzm? Bo wiesz mowia ze po szczepionkach...mamy w rodzinie chlopca z autyzmem, fajny chlopak ale kurde niemowi![]()
@Andziulkag81 Ja uzywalam luteine palcem Przypomnialo mi sie, jak moj M. chcial mi ja tym aplikatorem zaaplikowac...Witajcie proszę o info jak używacie- uźywaliscie luteina dopochwowo bo w instrukcji jest że w ciąży palcem a nie aplikatorem. Proszę o info
@shariotka a moj jeden z blizniakow (hehe tez mlodszy o 8 minut) ma ZA..., ale straszny z niego slodziakChyba nie wspominałam. Mój młodszy synek ma autyzm dziecięcy. Przed wakacjami zaczął terapię w przedszkolu dla dzieci z autyzmem i muszę powiedzieć, że nie spodziewałam się takich spektakularnych rezultatów w tak krótkim czasie. No a dzisiaj pierwszy raz został na cały dzień i troszkę się denerwowałam, oczywiście niepotrzebnie.
@Truskaweczka2017 Nie wiem co powiedziec, tak strasznie mi przykro...Piszę bo nie chcę odejść bez pożegnania. Ostatnie dwa dni były najokropniejszymi dniami w moim życiu. Nasz maluszek jest w niebie.
Proszę tylko nie denerwujcie się bo Wasze dzieciaczki to czują. Trzymam za Was kciuki

Moze mozna Ci jakos pomoc? Trzymajcie sie cieplutko w tych trudnych chwilach, jestem z Wami... Gdybys potrzebowala pogadac to pisz o kazdej porze dnia i nocy...Piszę bo nie chcę odejść bez pożegnania. Ostatnie dwa dni były najokropniejszymi dniami w moim życiu. Nasz maluszek jest w niebie.
Proszę tylko nie denerwujcie się bo Wasze dzieciaczki to czują. Trzymam za Was kciuki
Och bardzo współczuję i życzę dużo zdrowia jak będziesz gotowa to napisz co się stało może nas przed czymś ostrzerzesz ja straciłam już 2 razyPiszę bo nie chcę odejść bez pożegnania. Ostatnie dwa dni były najokropniejszymi dniami w moim życiu. Nasz maluszek jest w niebie.