Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Strasznie mi przykro. Trzymaj się dzielnie. Jak będziesz miała wiecej sily napisz co sie wydarzylo. Ściskam mocno.Piszę bo nie chcę odejść bez pożegnania. Ostatnie dwa dni były najokropniejszymi dniami w moim życiu. Nasz maluszek jest w niebie.
Proszę tylko nie denerwujcie się bo Wasze dzieciaczki to czują. Trzymam za Was kciuki
@malina4444 bardzo proszę nie zazdraszac dziewczynek bo chłopaki są super.ja to się od wczoraj zastanawiam czy ja się odnajde w świecie dziewczynek,bo dla mnie jakoś naturalne są auta,piłki,dinozaury i wszystko co chłopakowe a przyjdzie mi czesac lalki i oglądać kucyki ponyza to mój m szaleje ze szczęścia i mówi że będzie czesal warkoczyki jeśli będzie trzeba
A co do wesela to ja zwykle padam przed północą a na ostatnim weselu tydzień temu szalałam do 3 w nocy i było bardzo fajnie.Także bardzo proszę się odpicowac i dobrze bawić.a fotka nie pogardzimy
My jutro zabieramy synka na pierwsze zajęcia piłki nożnej i ciekawa jestem czy mu się spodoba bo lubi grać w piłkę ale nie wiem czy na takich zorganizowanych zajęciach się odnajdzie.
Czy były dziś jakieś wizytki?jeśli tak to proszę o relacje.
Piszę bo nie chcę odejść bez pożegnania. Ostatnie dwa dni były najokropniejszymi dniami w moim życiu. Nasz maluszek jest w niebie.
Proszę tylko nie denerwujcie się bo Wasze dzieciaczki to czują. Trzymam za Was kciuki