reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
@babyWOW piekne zdjecie :) slicznosci
@malina4444 udanej zabawy na Weselu i zgadzam sie bedziesz wygladac pieknie;
@nutka13 trzymam kciuki za wizyte, ja mam we wtorek i mam nadzieje, ze rowniez sie dowiem, kto u mnie mie

@malina4444 bardzo proszę nie zazdraszac dziewczynek bo chłopaki są super.ja to się od wczoraj zastanawiam czy ja się odnajde w świecie dziewczynek,bo dla mnie jakoś naturalne są auta,piłki,dinozaury i wszystko co chłopakowe a przyjdzie mi czesac lalki i oglądać kucyki pony:rolleyes2:za to mój m szaleje ze szczęścia i mówi że będzie czesal warkoczyki jeśli będzie trzeba:laugh2:
A co do wesela to ja zwykle padam przed północą a na ostatnim weselu tydzień temu szalałam do 3 w nocy i było bardzo fajnie.Także bardzo proszę się odpicowac i dobrze bawić.a fotka nie pogardzimy:-p
My jutro zabieramy synka na pierwsze zajęcia piłki nożnej i ciekawa jestem czy mu się spodoba bo lubi grać w piłkę ale nie wiem czy na takich zorganizowanych zajęciach się odnajdzie.
Czy były dziś jakieś wizytki?jeśli tak to proszę o relacje.

ach powiem Ci, ze jak moja Julcia ma w domu i lalki i samochody i pociag, kopary, zestaw budowlanca, bo z Tata kreci sruby, wiec bawi sie wszystkim, luz, i ostatnio powiedziala, zebym ja zapisala na pilke nozna, zabila mnie tym, ma 3.9;

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry