olivka85
Fanka BB :)
A urofuragin? W aptece musisz dopytac, napewno coś poradzą
Napisane na D2403 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi gin mowil ze furagine mozna brac w ciazy bo dziala tylko na cewke moczowa a nie na dziecko ale lepiej pytac
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A urofuragin? W aptece musisz dopytac, napewno coś poradzą
Dzieki malami25.o tym mi nie powiedziano tylko odrazu o tych prenatalnych.moze ma znaczenie wiek bo ja mam juz 32 lata.troche mi się rozjaśniło w glowie
A wskazania nie są od 35? Musisz sama podjąć decyzję. Ja się nie wybieram bez wskazania, ale ja młoda dupa jestem ;-) 27 mam dopieroDzieki malami.o tym mu nie powiedziano tylko odrazu o tych prenatalnych.moze ma znaczenie wiek bo ja mam juz 32 lata
Paraplu zalezy czy slaba infekcja czy cos poważniejszego,bo jesli to drugie to "domowe"sposoby nie pomoga tak ja piszą dziewczyny najlepiej isc do lekarza
No młoda dupa z CiebieA wskazania nie są od 35? Musisz sama podjąć decyzję. Ja się nie wybieram bez wskazania, ale ja młoda dupa jestem ;-) 27 mam dopiero
DziękiBrzusio chyba od 35 roku powinno się robić.Jeśli masz wskazania to tak,ale najpierw tka jak dziewczyny pisały przeziernosc krakowa, jeśli na tym badaniu coś jest nie tak to wtedy robi się dodatkowe badania.w przeciwnym razie lekarze wręcz to odradzają.
Tak dokladnie tak jak mówisz to są badania nieinwazyjne tylko kurcze nie powiedział mi ze najpierw ta przezierność i dopiero jak wyjdzie zle to wtedy te z krwi.Brzusio, a mi się wydaję, że lekarz mógł Ci powiedzieć właśnie o usg 1 trymestru, gdzie bada się m.in. przezierność karkową plus można dodatkowe badania z krwi. To są badania prenatalne nieinwazyjne. Ocenia się ryzyko 3 chorób genetycznych.
Jeśli wyjdzie dużo ryzyko choroby można wtedy robić te inwazyjne badania prenatalne, omnipunkcja chyba się to nazywa, czy coś w tym stylu.
Są też badania Nifty . Kosztują ok 2500-3000 i wtedy z krwi matki wyciągają dna maluszka i ma się 100% pewność czy wszystko ok.