Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Nie dostałam żadnego wydruku, jedynie wyniki niektórych pomiarów widzę na zdjęciach, które dostałam. Nie wiem czy on to usg potraktował jako połówkowe, następną wizytę mam 3. 10 to będzie już 24 tydzień więc na połówkowe za późno. Dobrze, że zapisałam się do innego lekarza w na to połówkowe 14 września, bo od tego niewiele się dowiaduję
. Ale podsumowując mój elaborat, wolę tak jak jest. Jest smykiem, łobuzem ale kochanym. Radzi sobie w codzienności i odnosi sukcesy.Może damy jakos radeBrzusio ehhh wiesz co niewiem na ile min. Miesiac i przyjedzie na 3-4 dni i znow pojedzie, choc sa pogloski ze nawet po miesiacu nie zjada bo tyle pracy maja wiec tez moze 2 miesiace zleciec ehhh...
A to już na 100%procent zjeżdżacie do PL?@brzusio mój chce zostać 2 mc w Uk po tym jak ja zjadę, nie mieści mi sie to w głowie
Gratuluje wizyt i życzę spokojnej nocy.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U nas ostatnie dni ciepła, a my na urodzinach, rozłożyliśmy dzieciom basen i szaleją
Ech dzis sie okazało, ze kolejna koleżanka w ciazy to dopiero początek
Ale juz jej 3 ma dwóch synów odstępstwo 2 lat i tak mi dziwnie sie zrobiło bo ja tyle sie starałam a innym bez wysiłku nawet jak nie chcą
Nie odbierzcie mnie zle, cieszę sie bardzo ale jakos tak dziwnie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom