Cześć dziewczyny,
widzę, że nieźle nabijacie postów ;-) Nadrobiłam, właśnie usiadłam spokojnie i mogę coś poczytać i napisać popijając herbatę. Dzisiaj dostarczyłam sobie niezłą porcję słońca, cały dzień na zewnątrz.
Nasza dzidzia też miała dziś szalony dzień i wywijała fikołki ;-) po 2 dniach przerwy.
Ja nad morzem mam zawsze ssanie i aż się boje o moją wagę ;-)
Co do usg i filmu, my w 12 tygodniu dostaliśmy film, zdjęcia i nagranie również w 3D/ 4D bez żadnych dopłat i próśb, po prostu tak dają, wiec teraz na połówkowych na pewno dostaniemy. To na prawdę fajna sprawa ;-) Ja polecam :-)
Co do spodni, chętnie bym kupiła sobie jakieś jeansy ciążowe bo te moje mnie już cisną, ale moje stacjonarne sklepy HM czy Reserved nie mają ciążowego działu :/ a ja totalnie nie wiem jak wyglada taka rozmiarówka. Muszę chyba skoczyć na zakupy do Warszawy i coś przymierzyć bo u mnie prócz lekko większego brzuszka na szczęście nic się więcej nie zmieniło, a jak chciałam kupić po prostu większe rozmiarem to wszystko na mnie wisi w nogawkach. Ja sobie joggery w gumkę kupiłam online i są spoko, z takiego dresowego materiału i drugie stacjonarnie z cienkiego jeansu też w gumkę i też fajne i też 36 i też je lekko wywijam :-)
Pozdrowienia i cieszę się że u Was OK z tego co czytam :-)
Miłego wieczoru