Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dla mnie osobiście tezDla mnie też większe dzieci przy piersi wyglądają mało apetycznie.
Dla mnie też, ale takie dwulatki to jeszcze,jeszcze, kilka moich znajomych tak karmi.Dla mnie osobiście tez
4latka to trochę hardcore [emoji16]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Sama chciałabym posiedzieć ze dzidzi dłużej w domu, ale raczej będę musiała wrócić do pracy...Dzięki [emoji6]
Miło usłyszeć coś takiego[emoji5]
[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]/[emoji1285]
[emoji166][emoji780]
[emoji593]Gabriel
Dokładnie masz rację byle by dzidzia była zdrowa i zeby wszystko było dobrzeCo do kilogramów rownież przytyłam 12 kg i wszędzie było mnie więcej ale to głownie woda zaraz po porodzie miałam 10 kg mniej a po 2 tyg i te 2 kg spadli wiec wszystko na zero.
Dziewczyny jesteście w ciazy rośnie w was nowe życie gdzieś sie bobas musi zmieścić- wiec cieszcie sie ze macie zdrowa ciąże a nie dołujcie sie dodatkowymi cm czy kg po ciazy dalej będziecie laski![]()
Zgadzam sie z Mamaincognito karmiąc piersią można jeść wszystko- tylko uważać na alergeny które bezpiecznie wprowadza sie powoli do diety i obserwuje dzidzie czy nie reaguje.
Weroni teraz mi sie sprawdza chiński kalendarz ale z córka sie nie sprawdził
Karła zdrówka [emoji8]
Parolka sezon truskawek w czerwcu dziecko będzie miało pol roku - moja miała 7 miesięcy jak sama truskawki wcinala [emoji23]
Dokładnie kij jej w oko [emoji14]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom