Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale ja brałam juz przed ciąża i non stop bioręPo żelazie możesz tak często do toalety chodzic.
Ja miałam po porodzie tardyferon, to co prawda mnie zatwardzalale znajoma na żelazo reagowała właśnie biegunkami
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jakie to słodkie [emoji7] chociaż wiadomo, że niezbyt łatwe na co dzień.. W życiu..Mam podobnie. Te jestem dla niej najważniejsza, potrafi rozpłakać się, gdy idę pobiegać wieczorem...
Spokojnie, w ciągu dnia wahania wagi mogą być do 1,5 kg.Ja juz stacjonuje u rodziców, mam jak w sanatorium[emoji6] śpię w swoim "nastoletnim" łóżku hehe. Podróż nie powiem męcząca i przez to stresująca dla mnie ale ufff bez plamienia. Jedyne co zalamuje mnie waga parę dni temu 58,2 dzisiaj wieczorem! 58. Zobaczę co będzie rano. Tyle to miałam na początku ciąży. Z drugiej strony mam 158cm dla mnie dobra waga to tak około 54kg no ale nie w 5 tym miesiącu....Moze przesadzam i powinnam się cieszyć
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Tez mi szkoda, my się nigdy nie rozstajemy. Ale niech trochę odpocznie. Tato ma urlop to on mnie poniańczy [emoji6] waga 57.7Dream mama Cie podtuczy troszkę -:-)
Ja jeden raz zostawilam K na 4 dni az. Mieliamy zagraniczny wyjazd z pracy. W tym roku juz nie pojechalam, ciezko mi sie z nim rozstawac na tak dlugo. On jakos nie rozpaczal, nie plakal itp ale podczas rozmowy wychodzilo ze nie chce abym wyjezdzala.