Jolen26
Fanka BB :)
Mnie pala sutki ;p haha a piersi bolą.... I bolą...Dwa pytania 1. Znacie maść Alantan? Mogę ja na wyprysk na twarzy zastosować? 2. Tez macie takie gorące piersi?[emoji16]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie pala sutki ;p haha a piersi bolą.... I bolą...Dwa pytania 1. Znacie maść Alantan? Mogę ja na wyprysk na twarzy zastosować? 2. Tez macie takie gorące piersi?[emoji16]
Sutki mam wrażenie czasami tak właśnie palą, szczypią, bolą sama nie wiem jakie to uczucie, a piersi bolą mnie coraz mniej są tylko mega ciepłe [emoji23]Mnie pala sutki ;p haha a piersi bolą.... I bolą...
W ciągu dnia nie jest źleSutki mam wrażenie czasami tak właśnie palą, szczypią, bolą sama nie wiem jakie to uczucie, a piersi bolą mnie coraz mniej są tylko mega ciepłe [emoji23]
Napisane na 2014813 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas straszna burza byłaJezu co za noc.
Córka mi się przeziębiła... Przeziębienie w sierpniu cudownie. Dwie zimne noce i już katar. A jak katar to jak śpi to kaszle bo spływa. I tak pół nocy kaszlala... W końcu dałam ją do M a sama poszłam do niej. Jestem jak z krzyża zdjęta
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas dzisiaj ma być 37 stopni w cieniu :/U nas straszna burza była