Dzień dobry

W nocy nie dał mi spać mąż, rano burza, teraz znow wszyscy wstali....
Wizyta 25go sierpnia
Z chińskiego wychodzi dziewczynka no i na razie jakby sie sprawdza, na drugim prenatalnym pewnie bedzie wiadomo na 100%
Łącze się w bólu samochodowych bolączek

kilka dni temu jeden samochód 1200zl za 3 dni drugi 560 rata. Dramat co się stało z ubezpieczeniami ....
Dziewczyny nie martwcie się waga w ciąży!!! Oczywiście należy jeść rozsądnie i w miarę możliwości zdrowo. Ruszać się te, które mogą, aby wydatkować ewentualną nadwyżkę kaloryczna i przede wszystkim zachować sprawność. Ale zrzucaniem i formą będziemy zajmować się po porodzie.

grunt to zachować spokojną głowę
Nie jestem zwolenniczka treningów celebrytek, ale też tego nie neguje, jesli komuś to odpowiada- najważniejsza jest aktywność - oczywiście skonsultowana z lekarzem

sama wczoraj zaliczyłam siłownie i zajecia fitness typu "zgrabne posladki"
Niewydolność szyjki- w pierwszej ciazy od 26 tyg szyjki juz nie mialam i male rozwarcie z złożonym silikonowym krążkiem podtrzymujacym. Przeleżałam 10tyg. Czy to leżenie czy leniwa królowa- nie ma co gdybać, wydaje mi się, że należy zaufać lekarzowi, któremu powierzamy prowadzenie ciąży. W 37 tyg po wyjęciu krążka lekarz powiedział, że od razu mogę rodzić... Przechodziłam jeszcze 3 tyg
Powodzenia i dużo zdrówka wam życzę:*