malinka1000
Fanka BB :)
paprotna
współczuje twojej kolezance
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Masakra współczuję, ja mialam tak z ostatnim porodem że mega skurcze umieralam a akcja zatrzymała się na 2 cm... I tak jeden skurcz się kończył drugi zaczynał.A może się nic nie podoba teraz w lidlu. Gdybym miala mieć dziewczynkę to spoko, dla chłopca szału nie ma.
Moja koleżanke po 6h oksytocyny odlączyli od kroplowki bo akcja się nie rozpoczęła [emoji20] tzn ona skurcze czuła, mówi że umierala [emoji20] wróciła na patologie ciąży. Biedna się nameczy. Jest w 37 tyg i to wszystko przez saczace się wody płodowe. Eh
Też myślałam nad energylandia ale niestety nie ma atrakcji dla kobiet w ciąży, pewnie dlatego ciężarne płacą połowę za bilet@paprotna współczucie koleżancemasakra jakaś ;(
Gratuluję synusia :*
Jak Twoja dolegliwość? Puszcza coś? ?
Dziękuję za komplement. Można rzec, że zajmuję sie sportemćwiczyłam też z wielką namiętnością i pasją, teraz niestety lżej i rzadziej
Wakacje dobiegły końca' wracamy do domu, ah jak żal. ... Teraz zostaja wycieczki po południu Polski. Oświęcim, energylandia- choć nie wiem co tam bede robić [emoji14]
Wrocław oceanarium , no i chciałam zaliczyć jakiś romantyczny weekend w górach jak się uda![]()
Też myślałam nad energylandia ale niestety nie ma atrakcji dla kobiet w ciąży, pewnie dlatego ciężarne płacą połowę za bilet
Super[emoji16] jakąś wizytę Ci wpisać? Albo Wam dziewczyny?My już po polowkowych [emoji3]
Będzie Iga [emoji7] na 100%
Okaz zdrowia, wszystko super.
Szyjka mierzy ponad 3 cm. Wszystko z nią też dobrze.
Między 23,a 24 tc dostaniemy skierowanie do szpitala na obserwację(wtedy właśnie zakończyła się poprzednia ciąża )
![]()