Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć, brutalnie zmieniam temat. [emoji6]
Na pilates babka cały czas powtarza nam, że mamy w domu ćwiczyć mięśnie dna miednicy. W Polsce też tak na to naciskają?
Zapominam o tym ciągle, teraz siedzę w pracy i mi się przypomniało, to mięśnie zaciskam.
właśnie, macie jakieś fajnie cwiczenia na mięśnie dna miednicy, oprócz zaciskania oczywiście,.. też zaciskam codziennie ale chcę się bardziej przyłożyć![]()
Ja cło płaciłam kiedyś jak zamówiłam telefon za 500zl a tak to nigdy, ciuchów nie zamawiałam bo boje się, że rozmiaru nie trafię, z drugiej strony na fejsie jest mnóstwo grup i tam dziewczyny zamawiają różne fajne ubraniaA do jakiej kwoty na aliexpress się nie płaci cła? Dla dziecka chyba nic nie kupię, ale jakieś ciążowe swetry by mi się przydały.
Dziewczyny pisały ze najbezpieczniej 15$. Do 25$ ponoć raczej nie zaplaciszA do jakiej kwoty na aliexpress się nie płaci cła? Dla dziecka chyba nic nie kupię, ale jakieś ciążowe swetry by mi się przydały.
Ja cło płaciłam kiedyś jak zamówiłam telefon za 500zl a tak to nigdy, ciuchów nie zamawiałam bo boje się, że rozmiaru nie trafię, z drugiej strony na fejsie jest mnóstwo grup i tam dziewczyny zamawiają różne fajne ubraniamoże też się skusze na jakiś sweter jesienno zimowy
)
Takie kwoty po kilkadziesiąt zł to na spokojnie przejdą![]()
Napisane na 2014813 w aplikacji Forum BabyBoom