Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jakiej wielkosci pokazuje ci sie pecherzyk ? Jezeli mozna zapytac ? Ja tez mialam na dzisiaj wizyte ale od wczoraj jestem w szpitalu bo zaczęły sie plamienia i jest mały pecherzyk i do piatku beta rosła a dzisiaj zrobili mi kolejna bete ale nie ma wyniku bo cos sie zepsuło w labolatoriumJa już po wizycie. W macicy jest sam pęcherzyk z echem ciałka żółtego. Zarodka brak. Narazie po zmierzeniu nawet nie pokazuje się wiek ciąży. Jest zbyt małymam zrobić bete i kontrola za dwa tygodnie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A jakiej wielkosci pokazuje ci sie pecherzyk ? Jezeli mozna zapytac ? Ja tez mialam na dzisiaj wizyte ale od wczoraj jestem w szpitalu bo zaczęły sie plamienia i jest mały pecherzyk i do piatku beta rosła a dzisiaj zrobili mi kolejna bete ale nie ma wyniku bo cos sie zepsuło w labolatorium![]()
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
To ja jeszcze później bo od 20-23.04 a to bylo przed terminem@ powinna byc 26.04 [emoji6]@szarotka, mogłam zajść tylko 15 kwietnia. Potem i wcześniej nie było przytulanek. Wiec od zapłodnienia minęło Ok 4tyg![]()
Ja już po wizycie. W macicy jest sam pęcherzyk z echem ciałka żółtego. Zarodka brak. Narazie po zmierzeniu nawet nie pokazuje się wiek ciąży. Jest zbyt małymam zrobić bete i kontrola za dwa tygodnie

Kate ale plemniki zyja nawet 4-5 dni wiec do zaplodnienia moglo dojsc 20. Do tego kwestia zagniezdzenia. Pecherzyk nie moze byc tak malusi a juz jest echo cialka zoltego cos musiala lekarka pomerdac... to tak jak u mnie tydzien temu... w czwartek bylwjaki pecherzyk a w piatek wynik lepszy.
Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app