Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja zrobiłam porządek w szafie z butami, lekach i przyborami do szycia a teraz gotuje żurek i naleśniki z seremJa tez mam dzisiaj dobry dzień[emoji6] właśnie zjadłam rosołek palce lizać mi wyszedł hihi i do książki wracam[emoji5]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
A co czytasz?Ja tez mam dzisiaj dobry dzień[emoji6] właśnie zjadłam rosołek palce lizać mi wyszedł hihi i do książki wracam[emoji5]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Hehe, niech spadają. Ja np. wczoraj byłam sama w domu i smarowałam sie w najlepsze masłem shea w łazience i wydawało mi sie, ze ktoś dzwonił do drzwi No ale byłam cała tłusta, nikogo sie nie spodziewałam wiec zanim sie ogarnelam to za drzwiami juz nikogo nie było. ZUS to na pewno nie był bo mam urlop ale w przyszłości tez nie zamierzam półnaga biec i otwierać drzwi...Ja zrobiłam porządek w szafie z butami, lekach i przyborami do szycia a teraz gotuje żurek i naleśniki z serem
I delektuję się moim ulubionym batonikiem dove caramel. Mmm pychota! No i na ZUS czekamciekawe czy sen będzie proroczy.
Hehe, niech spadają. Ja np. wczoraj byłam sama w domu i smarowałam sie w najlepsze masłem shea w łazience i wydawało mi sie, ze ktoś dzwonił do drzwi No ale byłam cała tłusta, nikogo sie nie spodziewałam wiec zanim sie ogarnelam to za drzwiami juz nikogo nie było. ZUS to na pewno nie był bo mam urlop ale w przyszłości tez nie zamierzam półnaga biec i otwierać drzwi...
O! Mam takie plany odnośnie sprzątania w szafkach! Poczekam jednak do wizyty i jak (mam nadzieje) wszystko bedzie ok to zaczne sobie sprzątać, wyrzucać i układać rzeczy w całym domu bo trzeba przecież zrobić miejsce dla dodatkowej osoby. No i to takie oczyszczające psychicznie jest
![]()