Witaj.Amniopunkcje miałam ze względu na mój wiek 40lat i ze względu na podwyższone ryzyko wystąpienia wad genetycznych u dziecka.Czekam na wyniki.A czemu miałaś amniopunkcje?
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj.Amniopunkcje miałam ze względu na mój wiek 40lat i ze względu na podwyższone ryzyko wystąpienia wad genetycznych u dziecka.Czekam na wyniki.A czemu miałaś amniopunkcje?
Rozumiem. Kiedy wyniki?Witaj.Amniopunkcje miałam ze względu na mój wiek 40lat i ze względu na podwyższone ryzyko wystąpienia wad genetycznych u dziecka.Czekam na wyniki.
Hej[emoji5] na kiedy masz termin? To Twoja pierwsza ciąża?Hej. Ja dzisiaj zaczynam 18 tc, na ostatnim USG wyszedł chłopakwe wtorek wizyta, zobaczymy, czy się potwierdzi
Witaj.Zachodniopomorskie: -)

Pierwsza i daje mi dość mocno w kość jak i w objawach typowo książkowych jak i pod względem, że o wszystko się martwię. Terminy mamy dwa- z miesiączki 26.01, ale rośnie nam duży chłopak, więc może być 16.01Hej[emoji5] na kiedy masz termin? To Twoja pierwsza ciąża?