marta64
Fanka BB :)
Te późniejsze w sumie bez żadnej reakcji było ze strony starszej córkiDziewczyny dzieci po 5 roku zycia jak ta szczepionke przechodzily wasze Pociechy bo ja za bardzo nie pamiętam jak było u Nas?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Te późniejsze w sumie bez żadnej reakcji było ze strony starszej córkiDziewczyny dzieci po 5 roku zycia jak ta szczepionke przechodzily wasze Pociechy bo ja za bardzo nie pamiętam jak było u Nas?
U nas tak samo też po skończonych dwóch latachMy Syna tez szczepienia wszystkie opóźnialiśmy także te ostatnie które powinno być w poltora roku miał jak skonczyl 2 latka.
Ja dopiero 5 zaczynam...a tak zmieniając temat strasznie mnie dziś pachwiny rwa, chyba wszystko rosnie, za 2 tyg 6 miesiąc!
marta masz może tak samo? ja przy 1 Dziecku chuchalam dmuchalam nawet przeciw pneumokokom szczepilam, z krosta na pupci leciałam bo myslalam ze to cos groźnegoJa dopiero 5 zaczynam...
a przy 2 Bobo już tak racjonalnie. ciekawa jestem jak będzie teraz, choc powiem szczerze ciaze chyba najbardziej przezywam i dolegliwości tez mam najtrudniejsze.
Tak dokładnie, ciążę owszem przeżywam ale mam wrażenie że teraz to już wogole nie będę się tak cackacmarta masz może tak samo? ja przy 1 Dziecku chuchalam dmuchalam nawet przeciw pneumokokom szczepilam, z krosta na pupci leciałam bo myslalam ze to cos groźnegoa przy 2 Bobo już tak racjonalnie. ciekawa jestem jak będzie teraz, choc powiem szczerze ciaze chyba najbardziej przezywam i dolegliwości tez mam najtrudniejsze.
Cybex Priam i PegPerego 500, ale to są luźne typya jakie wózki masz na oku?
Ja szczepilam parę miesięcy po skończonych 5 latkach bo mały mi chorował. Zastrzyk dzielnie przyjął, bez płaczu później była nagroda klocki LEGO. Mój mały w ogóle od samego początku dobrze znosił szczepionki tzn nigdy nie miał rumienia ani gorączki więc też mam nadzieję jak @Aniaq że teraz też tak będzie.Dziewczyny dzieci po 5 roku zycia jak ta szczepionke przechodzily wasze Pociechy bo ja za bardzo nie pamiętam jak było u Nas?