Jolen26
Fanka BB :)
No a ile dałaś? Bo ostatnio kupilam w hm za 150 zl.... ale jakosciowo .... porazka..Na allegro![]()
I drugie ciemniejsze![]()
Zdziwilam się, bo ten pas na prawdę jest bardzo fajny.
A te wygladaja dobrze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No a ile dałaś? Bo ostatnio kupilam w hm za 150 zl.... ale jakosciowo .... porazka..Na allegro![]()
Na allegro
I drugie ciemniejsze

79zl zapłaciłam za jedną parę [emoji2]No a ile dałaś? Bo ostatnio kupilam w hm za 150 zl.... ale jakosciowo .... porazka..
A te wygladaja dobrze![]()
No a ile dałaś? Bo ostatnio kupilam w hm za 150 zl.... ale jakosciowo .... porazka..
A te wygladaja dobrze![]()
Na allegro![]()
Kurde u nas byly tylko takie za 150 zl i juz w kroku jest dziura... moze trafilam na jakies trefneJa kupiłam w H&M za 119 zł i jestem mega zadowolona i zastanawiam sie czy nie isc po druga pare tylko w innym kolorze![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Sprzedający to fhonlysmileGenialne są! [emoji7] podaj linka [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nauczyłam się doszywać pasy do zwykłych spodni, przerobiłam wszystkie Jensy tak, i teraz się zastanawiam co będę po ciąży nosić![]()
Oooo tak [emoji3] Ja też zostawiłam [emoji3] właśnie w takim celu, mam nadzieję że wrócę do nichJa zostawiam moje przedciążowe w kartonie, żebym miała konkretny cel przy zrzucaniu kg po ciąży [emoji6]