Kejka
Fanka BB :)
@dreamscometrue dziś jesteś o wiele bardziej aktywna na forum, tak podejrzewałam, że jesteś już w domu? [emoji6]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hehe jak Ty mnie znasz[emoji6] tak wróciłam u rodziców bylo super ale nie ma to jak w domu[emoji5][emoji5] co prawda dopiero robotę zrobiłam ale tutaj mam jakos więcej czasu, u moich rodziców ruch jak na dworcu nie było czasu na forum[emoji6][emoji6]@dreamscometrue dziś jesteś o wiele bardziej aktywna na forum, tak podejrzewałam, że jesteś już w domu? [emoji6]
Ja zgromadziłam ale czekają na swoją kolej@dreamscometrue namowilas mnie na czytanie Bondy :-) przedwczoraj kupiłam Sprawe Niny Frank (już kończę czytać) dziś kupilam Florystke ( w biedronce za 10 zł) a w empiku jest -20% i zastanawiam czy czy kupić cała serię tych książek na zdjęciu, wyjdą po 65 zł. Czytałaś może? Albo któraś z dziewczyn czytała? :-) Zobacz załącznik 819380
Wpadłam tak na szybko się pochwalić i raczej nie nadrobię forum, że wczoraj mój luby przyłożył rękę do brzucha i dwa razy poczuł ruchy! Super sprawajutro będzie równy 20tc
AAAAAA!!!

Ja mam dzisiaj 19tydz+2Kejka jak odstawiasz kawe to ten ból głowy może być od tego. Mój mąż tak miał kilka dni ale nie pił i z czasem przeszło![]()
dziewczyny jaki magnez dodatkowo bierzecie poza witaminami?
Magne B6dziewczyny jaki magnez dodatkowo bierzecie poza witaminami?