Oglądam Szkołę [emoji23][emoji23][emoji23]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aż zgłodniałam <3Niestety internet nie zawsze jest naszym sprzymierzeńcem. Ja mam tendencję do panikowania i wyszukiwania dziwnych informacjia zmieniając temat, tak pojadlam, że nie mam siły się ruszyć. Zrobiłam na obiad zupę tajską z curry i mleczkiem kokosowym a na drugie gulasz z ziemniaczkami i trzema suròwkami: kiszoną kapustą, czerwonymi buraczkami i marchewka z selerem:/ pychota ale w żołądku brak miejsca na cokolwiek. A na stole mam jeszcze drożdżowe bułeczki z serem
dzidZi dzisiaj chyba odpoczywa bo od rana cisza. Była u mnie szwagierka przywiozła torbę ciuszków po moim chrzesniaku, takie to wszystko malutkie... pooglądałam i ubranka będą czekać na niunka
![]()
HahaOglądam Szkołę [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja tez sie dziś czuje jakos cieżko i stad ta mięta. Jest trochę lepiej.Niestety internet nie zawsze jest naszym sprzymierzeńcem. Ja mam tendencję do panikowania i wyszukiwania dziwnych informacjia zmieniając temat, tak pojadlam, że nie mam siły się ruszyć. Zrobiłam na obiad zupę tajską z curry i mleczkiem kokosowym a na drugie gulasz z ziemniaczkami i trzema suròwkami: kiszoną kapustą, czerwonymi buraczkami i marchewka z selerem:/ pychota ale w żołądku brak miejsca na cokolwiek. A na stole mam jeszcze drożdżowe bułeczki z serem
dzidZi dzisiaj chyba odpoczywa bo od rana cisza. Była u mnie szwagierka przywiozła torbę ciuszków po moim chrzesniaku, takie to wszystko malutkie... pooglądałam i ubranka będą czekać na niunka
![]()
Właśnie wyjęłam z piekarnika![]()
szykuj talerze Yami !Właśnie wyjęłam z piekarnika![]()