Jolen26
Fanka BB :)
Kocham śliwki!Zapraszam pod kruszonką pianka a pod pianka śliwki.![]()
Dobra jade do sklepu po sliwki bo narobiłaś mi ochoty*,*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kocham śliwki!Zapraszam pod kruszonką pianka a pod pianka śliwki.![]()
Też lubię, nie mogę się doczekać aż wystygnie. Ja w ogóle ciągle coś słodkiego bym jadła. Aż w piątek jak byłam na krwi na tym TSH co kazalyscie powtórzyć to jeszcze od razu glukozę powtórzyłam też.Kocham śliwki!
Dobra jade do sklepu po sliwki bo narobiłaś mi ochoty*,*
Ja też mam mało co ubranek, tyle co ostatnio sama kupiłam... [emoji3] oj tam , nazbieramy [emoji3]Wy macie takie paki, a ja 3 bodziaki rozmiar 62/68. A i tego bym nie miała gdyby nie promocja w lidlu.
Na początku ciąży mój B nawet poskarżył lekarce, że głupoty w internecie czytam. Jak teraz już czuje jak mała hula to jakaś dużo spokojnieszja jestem.
Właśnie a bielizna to co masz na myśli? Bo ja mam tylko jeden kaftanikDream, ja mam całą szafkę,ale jakby tak konkretnie to wydaje mi się że nie mam nicw rozmiarze 56 mam tylko 2x body,i dwa pajace, sporo komplecikow ale bielizny mało.
Moj tez ciągle na mnie cos skarzy[emoji52][emoji23]Wy macie takie paki, a ja 3 bodziaki rozmiar 62/68. A i tego bym nie miała gdyby nie promocja w lidlu.
Na początku ciąży mój B nawet poskarżył lekarce, że głupoty w internecie czytam. Jak teraz już czuje jak mała hula to jakaś dużo spokojnieszja jestem.
Wow tez takie chcę!!!
Faktycznie malutkie to żelazko [emoji3] i jakie fajne.