reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Ja mam żelazko ze stacją parową i uwielbiam je, pasuje się bajecznie, wystarczy jedną stronę i gotowe, ja schizol z prasowaniem jestem ;)

Ze stacją parową? Co to takiego?

Ja to prasuję tylko to co koniecznie muszę... generalnie nienawidzę tej czynności [emoji23]

A teraz poważnie: Będziecie prasować ubranka dla noworodka?
To serio konieczne?

reklama
Ja mam żelazko ze stacją parową i uwielbiam je, pasuje się bajecznie, wystarczy jedną stronę i gotowe, ja schizol z prasowaniem jestem ;)
Ja to się zastanawiam za to kto u mnie będzie prasowal [emoji3] to zapraszam [emoji3]

Z Tz zazwyczaj kupujemy ciuchy takie, które nie wymagaja prasowania... albo po prostu prasuje "przed wyjściem" , bo nigdy na to nie mam czasu ani chęci [emoji3]

Wy macie takie paki, a ja 3 bodziaki rozmiar 62/68. A i tego bym nie miała gdyby nie promocja w lidlu.
Na początku ciąży mój B nawet poskarżył lekarce, że głupoty w internecie czytam. Jak teraz już czuje jak mała hula to jakaś dużo spokojnieszja jestem.

Ja nie mam ani jednej rzeczy kupionej dla malucha... nie cierpię robić zakupów. @AnnieQ. Może Ciebie zatrudnię do skompletowania wyprawki? [emoji23]

Kejka, nie umiem tu wklejać, to takie żelazko co ma osobny zbiornik na wodę, ma duże uderzenie pary i prasuje się bajecznie lekko i szybko. Ja prasuję wszystko, niemowlęce tym bardziej,są miękkie bez zagięć, no i dodatkowo pozbawione bakterii jakby się uprzeć ;)

No to że się prasuje szybko brzmi super!
Może starczy jak wrzucę ciuszki do suszarki na wysoką temperaturę, i też mi zarazki wybije..?

Ze stacją parową? Co to takiego?

Ja to prasuję tylko to co koniecznie muszę... generalnie nienawidzę tej czynności [emoji23]

A teraz poważnie: Będziecie prasować ubranka dla noworodka?
To serio konieczne?
Ja ogólnie nie prasuje ale dla dziecka sie poświęcę[emoji23] chodzi o wybicie zarazkow chyba głównie. I ogólnie takie pogiete nie chcę. Cześć mam welurowych to prasowanie odpada uff hihi

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry