kass.es
Fanka BB :)
Ja na pierwszej wizycie byłam w 6 tygodniu 4 dniu i było już wszystko pięknie widać i słychać![]()
To będzie dokładnie tak jak u mnie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja na pierwszej wizycie byłam w 6 tygodniu 4 dniu i było już wszystko pięknie widać i słychać![]()
Ja w poprzedniej ciąży miałam cukier na granicy cukrzycy i dlatego teraz wcześniej dostałam skierowanie. Na szczęście tym razem jest dużo lepiej niż w poprzedniej ciąży.
Ja bardzo się denerwowałam i poszłam prywatnie. Właśnie wróciłam do domu i nie żałuje wydanych pieniędzy. Jakoś obrazu nie powala ale zobaczyłam 6 mm szczęścia, umiejscowione tam gdzie trzeba, plus zobaczyłam jak mu serce bije. Obawa, która miałam od 3 tygodni, że jednak te dwie kreski to zbyt piękne żeby było prawdziwe minęła w mgnieniu oka.Zadzwoniłam wlasnie na rejestrację do poradni mojego lekarza i telefon przede mną dzwoniła pacjentka, która zwolniła termin... na jutro! Nie zastanawiając się zaklepałam sobie ten termin, tyle z Was w 6 tygodniu była na pierwszym usg że nie dawało mi to spokojuWiem, wariuje ale Wy mi to chyba wybaczycie? [emoji16]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
kochane jeśli mogę to dołączam do was z mężem staramy się o dziecko już od 5 lat ,obecnie @ spóźnia mi się 8 dni 3dni po spodziewanej @ negatywny test , czekam z nadzieją dalej. podobno nadzieja umiera ostatnia