KorneliaTek
Fanka BB :)
A nie zbiegną się w suszarce??No to że się prasuje szybko brzmi super!
Może starczy jak wrzucę ciuszki do suszarki na wysoką temperaturę, i też mi zarazki wybije..?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A nie zbiegną się w suszarce??No to że się prasuje szybko brzmi super!
Może starczy jak wrzucę ciuszki do suszarki na wysoką temperaturę, i też mi zarazki wybije..?
Aaa to mam. Właśnie co sie ubiera pod takie polspiochy? Body?Dream, bielizna w sensie półśpiochy, body,pajace typowo bielizniane, kaftanikow nie kupuję bo się zwijają na pleckach...także w sumie niewiele mam
Dziękuję!!!Proszę bardzo![]()
Prasowanie identycznie jak u mnie. A mój to już nawet sposób opracował jak wychodzi rano z domu do pracy i coś jest takie delikatnie nie do końca gładkie to psika spryskiwaczem na sobieJa to się zastanawiam za to kto u mnie będzie prasowal [emoji3] to zapraszam [emoji3]
Z Tz zazwyczaj kupujemy ciuchy takie, które nie wymagaja prasowania... albo po prostu prasuje "przed wyjściem" , bo nigdy na to nie mam czasu ani chęci [emoji3]
A nie zbiegną się w suszarce??

Kurde cos mam problem z tym plikiem[emoji52]Proszę bardzo![]()
Mogę otworzyć tutaj ale jak pobiore na tel to się nie otwiera ale normalnie pdf na tel mam. Spróbuje potem na kompie[emoji6] wyslesz mi link na priv? Bo potem znowu nie odszukam...Proszę bardzo![]()
Mogę otworzyć tutaj ale jak pobiore na tel to się nie otwiera ale normalnie pdf na tel mam. Spróbuje potem na kompie[emoji6] wyslesz mi link na priv? Bo potem znowu nie odszukam...
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu[/QUOTE
Link do: Wyprawka dla niemowlaka - lista rzeczy dla noworodka [DO POBRANIA] - Strona: 1 - Poród - m.mjakmama.pl