Moja lekarka to mi trzyma tsh około 1
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ile masz lat? Bo jak dla mnie za wysokieA odebrałam dziś wyniki i TSH 3,19 ale się nie stresuje czytałam właśnie że w pierwszym trymestrze do 2,5 w drugim i trzecim do 3 więc nie jest źle. A na innej stronie czytałam że do 4 w ciąży. Moja szwagierka jest też w ciąży i ostatnio była u gin i kazała jej do endokrynolog a iść bo TSH 5 z czymś ma. Ale w niedzielę pytałam czy była to mówiła że jeszcze nie. Przy 5 już bym panikowała.
Dream Ty tez z Poznania czy okolic? Fajowo!Tez jesteś z Poznania? Super[emoji6][emoji6][emoji6]
Ja musze badac co miesiac ale nawet jak bym nie musiala to bym badala, nawet jak sie nie dostanie skierowania to nie jest to drogie badanieDziewczyny a czy to tsh trzeba często badac? Bo ja w sumientylko na początku miałam sprawdzone a potem juz nie...
To warto zbadaćDziewczyny a czy to tsh trzeba często badac? Bo ja w sumientylko na początku miałam sprawdzone a potem juz nie...
Niby tylko na początku bo tarczyca jeśli zaczyna wariowac w ciazy to w pierwszym trymestrze kiedy musi zapewniać odpowiedni poziom mamie i dziecku, chociaż niektórzy lekarze zalecaja w każdym trymestrze. A jeśli ma się problemy to min raz w miesiącuDziewczyny a czy to tsh trzeba często badac? Bo ja w sumientylko na początku miałam sprawdzone a potem juz nie...
U mnie 11 zł, w ogóle dodatkowe jak robię to 20 zł nie przekraczają. W necie jak sprawdziłam ceny to się za głowę złapałam.Ja musze badac co miesiac ale nawet jak bym nie musiala to bym badala, nawet jak sie nie dostanie skierowania to nie jest to drogie badanie![]()