Małgosia87
Fanka BB :)
No ja ostatnio za tsh ft4 i ft3 zapłaciłam 75zł. Do tego morfologia 15, mocz 6, glukozaU mnie 11 zł, w ogóle dodatkowe jak robię to 20 zł nie przekraczają. W necie jak sprawdziłam ceny to się za głowę złapałam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja ostatnio za tsh ft4 i ft3 zapłaciłam 75zł. Do tego morfologia 15, mocz 6, glukozaU mnie 11 zł, w ogóle dodatkowe jak robię to 20 zł nie przekraczają. W necie jak sprawdziłam ceny to się za głowę złapałam.
Drogo!No ja ostatnio za tsh ft4 i ft3 zapłaciłam 75zł. Do tego morfologia 15, mocz 6, glukoza
Ja badalam morfologia mocz ft4 tsh i krzepliwosc-80zl w DiagnostyceNo ja ostatnio za tsh ft4 i ft3 zapłaciłam 75zł. Do tego morfologia 15, mocz 6, glukoza
No to jest moj co miesieczny pakietNo ja ostatnio za tsh ft4 i ft3 zapłaciłam 75zł. Do tego morfologia 15, mocz 6, glukoza
I nas też jakieś grosze, ostatnio promocja była że atpo było gratisU mnie 11 zł, w ogóle dodatkowe jak robię to 20 zł nie przekraczają. W necie jak sprawdziłam ceny to się za głowę złapałam.
Ja też w diagnostyce, ale każda ma swoje ceny z tego co wiem. Sama krzepliwosc ile kosztuje?Ja badalam morfologia mocz ft4 tsh i krzepliwosc-80zl w Diagnostyce
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Oj nie pamiętam [emoji45]Ja też w diagnostyce, ale każda ma swoje ceny z tego co wiem. Sama krzepliwosc ile kosztuje?
To niezle, i nas zależy jak się trafi. Ostatnio robiłam krzywa cukrowa i przyszłam nikogo nie było, a za mną się utworzyła kolejka że prawie godzinę czekaliTylko u mnie to się stoi w kolejce 4 godziny, więc chyba bym wolała więcej zapłacić i mieć szybciej...