Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz najbardziej przestraszylo mnie to że z mojego męża strony jest duże obciążenie jeśli chodzi o Cukrzycę bo ma jego siostra, kuzynka miała babcia, ma dziadek i to od strony ojca i matki więc jakby jeszcze tu dowalilo.....@xssenia trzymaj się dzielnie, mam nadzieję że wszystko będzie w porządku
Z tego co pamiętam to lapalas się w normie. Ja miałam poprzednio cukrzycę ciążowa, nie nakręcaj się póki co bo czasem wystarczy tylko odpowiednia dieta i badanie glukometrem poziomu cukru godz po posiłku [emoji6] Moja córka urodziła się zdrowa, po porodzie cukrzyca ustąpiła [emoji6] w całej ciąży przybrałam 13 kg, ale fakt, że zaczęłam tyc dopiero w 6 miesiącu. Dieta nie jest wcale spoko, bo naprawdę człowiek chodzi głodny przez tydz zanim się przyzwyczai, trzeba bardzo uważać co się je bo każda słabość zaraz wychodzi na glukometrze. Ale da się to przeżyć [emoji6]
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Mając l4 dwójkę możesz wychodzić. Ale teoretycznie do lekarza na badania apteki po chleb. Ja byłam teraz dwa tygodnie u rodziców. Nigdzie nie zglosilam... na weekendy nie sprawdzają raczej[emoji6] życzę żebyś poczuła się lepiej [emoji8]Na tym L4 to jakoś mocno ograniczacie wyjścia z domu ? Ja mieszkam aktualnie 200 km od rodziców i co 2-3 tygodnie jeżdżę ich odwiedzić na weekend. Czy ja będę musiała gdzieś to zgłaszać? Od wczoraj nie radzę sobie z emocjami, jest mi źle, na dodatek boli mnie strasznie w okolicy kości ogonowej![]()
Hej masz wpisaną jakąś wizytę w kalendarzu?[emoji6]Ja właśnie takich problemów ze snem dostałam że masakra,kilka dni męczę się do 4 rano a później młoda fika aż brzuch skacze do tego zgaga albo duszności. Dopiero udało mi sie dobić do wagi z przed ciąży bo wcześniej tylko chudlam. Ryby mi totalnie nie smakują jakieś takie gorzkieczasami mam tylko smaka na łososia wędzonego ale nie wiem czy można niby nie zdrowy ale może taki bio ? Właśnie nam leci 22 tydzień
cały karton już ciuszkow uzbieralam a babcia chyba nie zamierza sie z kupowaniem uspokoić
![]()
O jaką ładna, muszę się przejść i.zobaczyc czy coś.u nas nie ma![]()
Tez macie w Lidlu takie ładne pidżamki ? Całe 3,5 funta.
Matka Polka szaleje- w końcu coś dla siebie [emoji12]
[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel
Przeszło bez leków!!!!Może masz rwę? Polecam paracetamol [emoji12] [emoji3] [emoji7]