Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez mam jutro wizyte pierwszana 10:15 juz sie doczekac nie moge ale sie martwie bo nie mam ani mdlosci ani nic tylko bol zoladka i piersi ale jakos sie boje do jutra wytrzymam
Ja też przy 4/5 tygodniu miałam tylko bóle brzucha i piersi i już miałam nadzieje, że może jestem tym wyjątkiem którego ominą mdłości, ale w tym tygodniu doszedł niestety i ten objaw. Także nie martw się, ciesz się, że jeszcze Cię nie dopadłoJa tez mam jutro wizyte pierwszana 10:15 juz sie doczekac nie moge ale sie martwie bo nie mam ani mdlosci ani nic tylko bol zoladka i piersi ale jakos sie boje do jutra wytrzymam
Hej!Witam
Pozwolę sobie do Was dołączyć
Jestem mamą prawie 3 letniego smyka. Kilka dni temu zrobiłam test, prawdopodobnie to 5-6 tydzień.
Ojj tak mi tez sie odbija strasznie:-)Ja mam rano i popoludniu straszne mdłości.
Czy Wam tez się tak odbija? Kolejny, u mnie nasilony objaw![]()
Witajcie. Jestem mamą 4.5 letniego synka. Dziś zrobiłam test i oczom mym ukazały się ku uciesze 2 kreskiJutro idę na test beta. Trzymajcie kciuki. W którym tyg poszłyscie do gina?
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom