Też podziwiam[emoji23]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też podziwiam[emoji23]
Dziewczyny, muszę się Wam pożalić, obudziłam się 2 godz temu na siku (o 3 w nocy) wracam do łóżka zaspana - i nic. Spać już nie mogę. W nogach mam ciągle takie narastające mrowienie, aż muszę nimi ruszać, strasznie to nieprzyjemne.
No i brak snu doprowadza mnie do łez, mam wrażenie, że jestem jakaś psychicznie chora, że ta bezsenność powtarza się co noc.
Nie wiem co mam ze sobą zrobić, przecież tak się nie da funkcjonować...
Kurczę, przykro mi. A w weekendy tez masz problem ze snem?Dziewczyny, muszę się Wam pożalić, obudziłam się 2 godz temu na siku (o 3 w nocy) wracam do łóżka zaspana - i nic. Spać już nie mogę. W nogach mam ciągle takie narastające mrowienie, aż muszę nimi ruszać, strasznie to nieprzyjemne.
No i brak snu doprowadza mnie do łez, mam wrażenie, że jestem jakaś psychicznie chora, że ta bezsenność powtarza się co noc.
Nie wiem co mam ze sobą zrobić, przecież tak się nie da funkcjonować...
Powodzenia dziewczyny! Trzymam kciuki i czekam na dobre wieści!@Funia90 @Agi.aguullka i @Malwina_100 powodzenia na wizytach [emoji5][emoji5] @aqatam @Caryca88 @monia090 no i ja - pomyślności na badaniach połówkowych!!! trzymamy kciuki. @Veronique daj znać jak sytuacja[emoji8] Pozdrowienia [emoji5] P.S. czekam na terminy wizyt [emoji6]
I jaTeż podziwiam[emoji23]
U mnie podobnie...I ja. U mnie 10 minutowy spacer kończy sie bólem podbrzusza i koniecznością położenia sie :/.