Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Siostra mojego K urodziła w czerwcu i chustuje. Mówi, że rewelacja dla niej jak i dla małejDziewczyny wiem, ze wyskoczę z tematemale myslalyscie o chustowaniu bądź macie juz jakieś doświadczenia?
Ja biorę duphaston 3*1 i ani myślę odstawiac. Do tego twardnienie brzucha od czasu do czasu i znowu muszę zmienić tryb na leniwą królowa. A teraz coś na rozweselenie: miałam dziwne sny, śniło mi się że wizytę u mojego lekarza miałam w polu chyba pszenicy a potem że urodziłam córeczkę a nie synka tak jak prognozuje mój lekarz. Brzuszek przestał boleć, ale dziś też odpoczywam. Przez ostatnich parę dni dałam sobie w kość tym sprzątaniem, gotowaniem, praniem i zakupowaniem. Niestety trzeba zwolnić tempo. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i za Ciebie Veronique!!!!Witajcie,ja tez mam bóle brzucha a do tego twardnienie, lekarz kazał więcej leżeć u przyjmować magnez. Czy któraś z Was bierze jeszcze Duphaston? Ja niby miałam brać do końca 16tygodnia ale jakiś boje się odstawić i nadal przyjmuję,chyba zmniejszę do 1 tabletki dziennie i powoli będę odstawiać.
Dzięki dziewczyny za opinię! Bbubbka a zaczęłaś chustować już od pierwszych dni? Bo tak się zastanawiam czy chustuje się wtedy kiedy dziecko nie chce leżeć w łóżeczku i domaga się uwagi ciągle czy nawet jak jest spokojne.Weroni uwielbiam takie właśnie wnętrza [emoji7]
Ile dzis wizyt ! Wszystkim życzę powodzenia
Dawno kalendarza nie widziałam widzę ze dziewczynki przegoniły chłopców
Milkyway super pomysł ! My z córcia sie chustujemy teraz juz żadko ale sie zdarzagorąco polecam
Szarotka czekam na efekt końcowy pokoju
Ja tez to uwielbiam
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziewczyny wiem, ze wyskoczę z tematemale myslalyscie o chustowaniu bądź macie juz jakieś doświadczenia?