Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi na prenatalnych też lekarz powiedział że na 66% chłopak.Gratuluję dziewczynki [emoji3]
Pewnie pierwsza Pani Doktor trochę się pomylila, zresztą jak można powiedzieć,że na 60% chłopak [emoji3] co innego 80%, 90%... [emoji3] Ale nie 60 [emoji3]
W sumie 6tab/dzienJak dużo bierzesz tego magnezu? Będzie wszystko dobrze, ja tez z tych leżących. Wizyta dopiero 4.09 a ja już wariuje.
Za tydzien w czwartek.[emoji8] ciężko bez Męża ale musicie wytrwać teraz leżenie najważniejsze....kiedy konkretnie wizyta?
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
mi wlasnie kazal przyjsc jeszcze. czytalam o tych infekcjach ale zadnej nie przechodzilam akurat...jakos sie tym nie martwie za mocno...@dreamscometrue Dziekuje [emoji8] Kurde kobiety to maja przeczucie jednak! Kolejna wizyte mam juz wpisana na 29 sierpnia u mojego lekarza prowadzacego. Widzialam, ze i Ciebie lekarz jakas plamke zauwazyl na serduszku - u mnie to samo i mowil, ze to jakies bright spoty, ktore moga byc spowodowane przebyla infekcja. Jezeli wszystkie pozostale pomiary sa w normie to nie ma sie czym martwic ponoc. Na trzecie prenatalne juz sie raczej nie wybieram. Gdyby cos sie zmienilo to dam znac. Buziaki [emoji8]