Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dzis sie w nocy obudzilam a tu na papierze delikatnie troszke krwi bladziutka ale cos bylo teraz mam stresakreski byly nawet na dwoch testach co robic isc na bete dzis??miała któraś z was tak ?? niby może byc to zagniezdzienie zarodka,ale mam stres
![]()
W pierwszej ciąży tez mnie to bicie serduszka rozczuliloHej dziewczyny![]()
Bylam wczoraj na usg. Pan pokazuje mi ciemna plamke i jeszcze jedna jasna w srodku a ja mysle sobie "no fajnie" ale po chwili najechal na serduszko i gdy je uslyszalam to jeszcze do tej pory mam szklanki w oczach, myslalam ze bede twardsza a pukanie fasolinki mnie roznioslo. Pan stwierdzil ze to 7 tydzien ale terminu nie podal mi dokladnie no ale jak juz wczesniej pisalam pewnie sam poczatek stycznia.
Trzymam za Wasze fasoliny mocno kciuki i witam nowe mamuśki![]()
Hej dziewczyny
Bylam wczoraj na usg. Pan pokazuje mi ciemna plamke i jeszcze jedna jasna w srodku a ja mysle sobie "no fajnie" ale po chwili najechal na serduszko i gdy je uslyszalam to jeszcze do tej pory mam szklanki w oczach, myslalam ze bede twardsza a pukanie fasolinki mnie roznioslo. Pan stwierdzil ze to 7 tydzien ale terminu nie podal mi dokladnie no ale jak juz wczesniej pisalam pewnie sam poczatek stycznia.
wrocilam z bety teraz czekam na wyniki niby ma byc jutro po 12 ,ciekawe czy da sie przez net zobaczyc szybciej . mam stresa.
45 zl szczerze bardzo duzo jak pytalam sie kolezanke ktore w warszawie mnieszkaja to okol30 zl a ty ile dalas kaski??
Hej dziewczyny