Lovi23
Fanka BB :)
Jeszcze ma czas by się podnieśćDziewczyny, czy któraś z Was ma nisko położone łożysko? Doczytalam w wypisie z IP. Doktor Google nie mówi nic dobrego na ten temat![]()
Ja chyba też mam jeszcze nisko.. jak i większość z nas tutaj
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeszcze ma czas by się podnieśćDziewczyny, czy któraś z Was ma nisko położone łożysko? Doczytalam w wypisie z IP. Doktor Google nie mówi nic dobrego na ten temat![]()
Ja mam. Dziasiaj na wizycie mi powiedzial p. Dr.Dziewczyny, czy któraś z Was ma nisko położone łożysko? Doczytalam w wypisie z IP. Doktor Google nie mówi nic dobrego na ten temat![]()
No właśnie, idąc na pierwsza wizytę wiedziałam że taki jest i mówiłam wtedy że nie potrzebuje przyjaciela tylko konkretnego lekarza. M śmieje się że jak wychodzimy od niego z wizyty czuje się jakby był na wykładzie medycznymPowiem Ci, ze miałam kiedyś do czynienia z gburowatym i małomównym lekarzem i tez czasem dziwnie sie czułam po wizytach ale mega nam pomógł wiec na koniec stwierdziłam, ze niech sobie bedzie gburowaty byleby robił swoją robotę.
Jeszcze ma czas by się podnieść
Ja chyba też mam jeszcze nisko.. jak i większość z nas tutaj![]()
Ja mam. Dziasiaj na wizycie mi powiedzial p. Dr.
Kazal sie oszczedzac. Generalnie zero sexu i wysilku fizycznego.
Do tego magnez z potasem.
Im dalejw ciazy tym bardziej powinno isc do gory.
Nisko polozone to jeszcze nie przodujace. Nie martw sie
a ktoś ma pomysł jak przygotować schabowego bez glutenu?!![]()
PrzystojniakWitajcie MamuśkiMelduje sie po wizycie. Pod serduchem nosze 436 g szczęscia. Tętno155, wszystkie parametry w normie, łozysko i płyn owodniowy tez. Ale najwazniejsze ze ma miedzy nogami siusiaka Jestesmy z małżem przeszczęśliwi
A zatem pragne wam przedstawic Filipa
Oczywiscie gratulacje dla wszystkich dzis wizytujacych![]()
super!!! podaj termin kolejnej wizytyMelduje sie po wizycie. Bedzie synek [emoji4] wazy 390 g, zdrowy, wszystkie pomiary w normie. Niestety nie udalo sie zrobic usg 4D, bo dotykal buzia do lozyska. Za 2 tyg bedziemy probowac jeszcze raz.
Wieczorem was nadrobie