To było do Kasia nie możesz do przychodni się wcześniej zgłosić i poprosić o zwolnienie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To było do Kasia nie możesz do przychodni się wcześniej zgłosić i poprosić o zwolnienie?
hej!!! zapraszam Cię do aktywnego udziałuWitam, czytam Was praktycznie od początku śledzę Wasze zmagania w oczekiwaniu na upragnione maleństwa. Jestem mamą wspaniałego 2latka, obecnie jestem w 18 tyg. potwierdzony drugi synek☺ Mam za sobą smutny początek roku- poronienie w 8 tyg. Takie forum jak to pomaga mi w trudnych chwilach, cieszę się razem z Wami i martwię jak coś się dzieje nie tak. Pozdrawiam Was i samych dobrych wiadomości.
Juz prasowanie ??? O jeju! Ja mysle dopiero w grudniu hihi. Poki co kupujemy i odkladam do komody :-)ja mam dzisiaj nawet zapal i sile do pracy a brzuch mieciutkiwzielam sie za prasowanie, rzeczywiscie te male ciuszki szybko ida. Moze pranie jeszcze wstawie z kolejnymi. Obiad ugotowalam, a nie zawsze mam sile, schabowe zrobilam normalne, bo mialam jeszcze tatę na obiedzie. potem musze skoczyc do apteki jeszcze, to bedzie dluzszy spacer
![]()
No właśnie nie tak do końca.
Moja pierwsza ciąża została zakończona w 24tc z powodu niewydolności szyjki.
Teraz od 16 tc mam szewek... zakaz seksow, oszczedzajaco-lezacy tryb życia.
Już po wizycie [emoji3] doktorka stwierdziła, że ja nastraszylam tym telefonem strasznie. No ale szyjka ładna, taka jak była - taka jest [emoji5]
No i powiedziała mi właśnie żebym nie leżała "Na wznak "- bo ponoć bobasom wtedy jest bardzo niewygodnie,bo leza na kregoslupie i strasznie się wierca - a co za tym idzie macica twardnieje. No może coś jest w tym racji [emoji16]
Dostałam dodatkowo duphaston 2×1, i zwiekszyc nospe 3×1, magnez 3×1, luteine dopochwowo 2×1.
I dostałam skierowanie do szpitala na obserwację na początku września.
Ufff